Upoznajte Inproduct System: od 1992. do danas

Preduzeće Inproduct System je nastalo 1992. godine i od tada do danas uspešno posluje. Linearni, blagi, ali siguran uzlazni trend u uspešnosti poslovanja govori o stabilnosti našeg preduzeća i odlučnosti da se u oblasti kontrole pristupa i drugim računarskim i informacionim tehnologijama čvrsto pozicionira na domaćem ali i regionalnom tržištu.

Preduzeće Inproduct System je započelo poslovanje na polju sklapanja i servisiranja računara i računarske opreme, a vremenom je svoju oblast delovanja proširivalo. Prva nadgradnja poslovanja računarima su bile računarske mreže u žičanom, a kasnije i bežičnom obliku. Video nadzor je predstavljao logičan sled u poslovanju preduzeća, a ovladali smo kako klasičnim sistemima, tako i IP tehnologijom. Alarmne, protiv-požarne i SOS centrale su se u potpunosti uklopile u naš poslovni program i danas saradjujemo sa velikim brojem firmi koje se bave sličnom delatnošću.

Sredinom 2005. godine preduzeće Inproduct System je postalo generalni, ekskluzivni zastupnik za dva velika svetska proizvodjača: SALTO SYSTEMS iz Španije (www.saltosystems.com) i EVVA iz Austrije (www.evva.com). Salto Systems je proizvodjač elektronskih sistema kontrole prolaska i pristupa (elektronske brave, zidni čitači, kontrola pristupa, evidencija radnog vremena, ...), dok EVVA proizvodi visoko kvalitetne mehaničke sisteme zaštite (cilindri, katanci, ključevi, ...)

Iskusni tim naših stručnjaka je u bliskoj prošlosti na polju računarske tehnike, kontrole pristupa i tehničke bezbednosti saradjivao sa velikim brojem renomiranih firmi u zemlji kao što su: Hotel Admiral Club, Porsche SCG, Honeywell Beograd, Hotel Lav Zemun, Hotel Crystal Mountain, Multipartner Sistem, Holcim (Cementara Popovac), Vedex Beograd (Deutz), MP International, Mobil Beton, Balkan Lift, Silla Ing, veliki broj škola i instituta, ...

Pozovite nas i poklonite nam svoje poverenje. Zakoračimo zajedno u budućnost.